Malice na dom

 PONUDBA ZA DOSTAVO MALIC

Smo gostilna Križnik iz Gaberk pri Šostanju. Z več letno tradicijo priprave ter dostave toplih malic in tudi druge hrane. Dnevno vam ponujamo dva menija malic, ki so v naprej določeni za cel mesec, ter še drugih enaintrideset  menijev, ki so na voljo vsak dan.

Hrano pakiramo v termo posode in tako ohranimo toploto med transportom. Malice vam ob predhodnem dogovoru dostavimo na żeljeno mesto ob dogovorjenem času.

Cena dostavljene malice je po dogovoru.

Poleg gostilne v Gaberkah imamo še svojo mesarijo  in predelavo v Gaberkah in mesnico Vranskem in dnevno sveže meso. Prav takšno sveže in kvalitetno meso uporabljamo tudi v gostilni, saj se zavedamo, da se iz takšnega mesa tudi pripravljajo najbolj kvalitetne in okusne  tople  malice.

Zavedamo se, da k uspehu podjetja pripomorejo produktivni in zadovoljni zaposleni. Zadovoljstvo le-teh  je odvisno od mnogo dejavnikov, eden od njih je urejena prehrana med delovnim časom, katero tudi brez težav zagotavljamo.

Za vse dodatne informacije smo  vam na voljo na telefonskí stevilki  031/368-139- Metka, 03 589 32 66 - Gostilna ali pa se oglasite v naši gostilni.

 

Malice vam v posebni embalaži dostavimo na dom ali na delovno mesto. Ponudbo malic si oglejte TUKAJ. Pokličite na številko  031-368-139.

Malice na dom