Malice na dom

 PONUDBA ZA DOSTAVO MALIC

Smo gostilna Križnik iz Gaberk pri Šostanju, z več letno tradicijo priprave in dostave toplih malic in tudi druge hrane. Dnevno vam ponujamo dva menija malic, ki so v naprej doloceni za cel mesec, ter se drugih sedemnajst  menijev, ki so na voljo vsak dan.

Hrano pakiramo v termo posode in tako ohranimo toploto med transportom. Malice vam ob predhodnem dogovoru dostavimo na żeljeno mesto ob dogovorjenem času.

Cena dostavljene malice je po dogovoru.

Poleg gostilne v Gaberkah imamo še svojo mesarijo  in predelavo v Gaberkah in mesnico Vranskem in dnevno sveže meso. Prav takšno sveže in kvalitetno meso uporabljamo tudi v gostilni, saj se zavedamo, da se iz takšnega mesa tudi pripravljajo najbolj kvalitetne in okusne  tople  malice.

Zavedamo se, da k uspehu podjetja pripomorejo produktivni in zadovoljni zaposleni. Zadovoljstvo le-teh  je odvisno od mnogo dejavnikov. Eden od njih je urejena prehrana med delovnim časom.

Za vse dodatne informacije smo  vam na voljo na telefonskí stevilki  031/368-139- Metka, ali pa se oglasite v naši gostilni.

 

Malice vam v posebni embalaži dostavimo na dom ali na delovno mesto. Ponudbo malic si oglejte TUKAJ. Pokličite na številko  031-368-139.

Malice na dom