Predstavitev

 

GOSTILNA KRIŽNIK se nahaja v Šaleški dolini, v okolici Šoštanja, v kraju Gaberke in ob cesti Gaberke – Velunja. Gostilno obdaja iz vzhoda hrib Vrhi, zahoda Čančev vrh, severa Razbor in juga krasen pogled na Družmirsko jezero in Šoštanj. Znani smo po domači slovenski hrani. V gostilni imamo prijeten ambient, ki ga lahko najamete za zaključene družbe ali praznovanja (birme, krsti,obletnice…). Prostora imamo za cca. 100 oseb.

Naša ponudba temelji na domači štajerski kuhinji, kar pa tudi pomeni, da prisluhnemo vsakemu gostu z njegovimi željami. Vsak dan vas presenečamo s toplimi malicami, jedi iz žara, raznovrstnimi zrezki, jedi po predhodnem naročilu, kot so kosila, odojki, pečeno meso, hladno topli bife in pd. Organiziramo tudi piknike na prostem. Ukvarjamo se tudi s cateringom in vso postrežbo.

Jedi prilagajamo letnemu času. Ker imamo v Gaberkah tudi mesarijo, se trudimo, da je naša hrana vedno sveže pripravljena (goveja juha, pečenka, domače klobase).Zraven te ponudbe, hrane in pijače, vam organiziramo in svetujemo tudi pri nakupu cvetja, peciva in ansambla.